JET-Gruppe [[bulgarisch]]
[Stichwort]

Групата JET. Дневна светлина при пълна безопасност.

Ефективни и изтънчени на външен вид решения за осветление с естествена дневна светлина и за отвеждане на дим и топлина

Добре дошли при Групата JET – вашият мощен партньор в областта на лентообразните покривни прозорци, осветителните куполи, пирамиди, продукти за отвеждане на дим и топлина и вентилация за промишлено и комунално-битово строителство, както и системи за остъкление за архитектурни конструкции. Светлина, въздух и безопасност – това са основните фактори, които ежедневно влияят върху комфорта на човека. Пред служителите на Групата JET непрекъснато се разкриват нови и нови предизвикателства да работят върху тези индикатори с решаващо значение за качеството на живот. Признаваме: Това е обширна област. Затова нашата ангажираност и многообразието от продукти непрекъснато нарастват и формираха едно голямо име:
Групата JET.

Продуктите и услугите на JET

С осветителните куполи и лентообразните покривни прозорци на JET имате на разположение голямо многообразие от продукти за осветление с естествена дневна светлина и за отвеждане на дим и топлина, по-специално в промишленото строителство. Те са подходящи не само за ново строителство, но и за саниране на съществуващи сгради.

С достатъчно добре оразмерен лентообразен покривен прозорец на JET ви осигуряваме безплатна дневна светлина дори в големи халета.

Осветителният купол предлага по-добро качество на живота и в индивидуална среда.

Отговарящите на високи изисквания стъклени конструкции на JET разкриват своите силни страни в особена степен при архитектурните конструкции. В тясно сътрудничество с архитектите нашите специалисти осъществяват в съответствие с проекта и най-ексцентричните желания по отношение на конструкцията.

За безопасността на вашите сгради проектираме изискваните съгласно DIN 18232-2 съоръжения за отвеждане на дим и топлина, които изпълняват актуалните изисквания за безопасност и същевременно предлагат висок комфорт при вентилация.

С функционални допълнения за лентообразни покривни прозорци, осветителни куполи и стъклени конструкции ви предлагаме подходящи решения за отвеждане на дим и топлина за почти всяка област на приложение.

JET-Gruppe [[bulgarisch]]
[Wählen Sie hier Ihre Sprache aus]
[JET Standort-Websites]